Ilmoittaudu Koppelohaukkuihin Savukoskelle

Rovaseudun Pystykorvakerho ry ja Sotajoen Kämppäkartanon Pystykorvat ry järjestävät naiskoiranohjaajille tarkoitetut Koppelohaukut 2020 Savukoskella lauantaina 22.8.

Koppelohaukut on järjestetty vuodesta 1996 lähtien. Suomen Pystykorvajärjestö on ottanut Koppelohaukut viralliseksi arvokokeekseen vuodesta 2016 lähtien. Koppelohaukut on myös linnunhaukkukoetoiminnan näkyvyyttä ja kiinnostavuutta edistävää PR- ja tiedotustoimintaa.

Koppelohaukkujen kunniataulu 1996 – 2019 pdf


Kokeen keskuspaikkana on Savukosken kirkonkylällä toimiva Hotelli-Ravintola Samperin Savotta. Kisakeskuksen valinta kirkonkylältä mahdollistaa koemaastojen saamisen kohtuullisen ajomatkan etäisyydeltä myös naapurikuntien Pelkosenniemen, Sallan ja Sodankylän puolelta.

Alustava kokeeseen otettava koiramäärä on noin 50 koiraa.
Osallistumismaksu 50 € tilille FI98 5640 0220 0628 19 OKOYFIHH. Osallistumismaksu sisältää koiranaisen ja tuomarin ruokailun.
Kokeen ylituomarina toimii Jarmo Ahtinen Savukoskelta.

Ohje ilmoittautumiseen:

  • Ilmoittautuminen Koppelohaukkuihin aikavälillä 22.6.-6.8.2020 alla olevalla lomakkeella.
  • Mikäli määräaikana ilmoittautuneita koiria tulee enemmän kuin kokeeseen on mahdollista ottaa mukaan, koetoimikunta suorittaa mukaan pääsevien koirien valinnan arpomalla ilmoittautumisajan päätyttyä.
  • Edellisen vuoden Koppelohaukkujen voittajakoira on oikeutettu osallistumaan seuraavan vuoden kokeeseen, osallistumisesta on ilmoitettava kokeen ilmoittautumisajan mukaisesti.
  • Kokeeseen pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse.
  • Koemaksu suoritetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä, kun järjestäjä on arponut kokeeseen osallistuvat koirat ja ilmoittanut koiranohjaajalle valinnasta.
  • Saatuasi sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisestasi maksa heti koemaksu ja lähetä tosite ( pdf-kuitti) maksusta osoitteeseen kokeet(at)rovapystis.net.
  • Vaihtoehtoisesti voit ottaa puhelimellasi kuvan tositteesta näytöltä ja lähettää sen WhatsApilla numeroon 0400 769 957
  • Viestin otsikko: ilmoittautumismaksu 22.8.2020 Koppelohaukkuihin. 
  • Ilmoittautuminen katsotaan viralliseksi vasta kun osallistumismaksu on koiran omistajalle ilmoitetussa ajassa maksettu.

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: Sari Niku-Paavo 0400 769 957sihteeri(at)rovapystis.net

Tuomarijärjestelyjä koskevat tiedustelut: Jarmo Ahtinen 040 830 8344jarmo.ahtinen(at)pp.inet.fi

Huom! Ilmoittautuminen Koppelohaukkuihin on päättynyt.