Ilmoittaudu Koppelohaukkuihin Savukoskelle

Rovaseudun Pystykorvakerho ry ja Sotajoen Kämppäkartanon Pystykorvat ry järjestävät naiskoiranohjaajille tarkoitetut Koppelohaukut 2020 Savukoskella lauantaina 22.8.

Koppelohaukut on järjestetty vuodesta 1996 lähtien. Suomen Pystykorvajärjestö on ottanut Koppelohaukut viralliseksi arvokokeekseen vuodesta 2016 lähtien. Koppelohaukut on myös linnunhaukkukoetoiminnan näkyvyyttä ja kiinnostavuutta edistävää PR- ja tiedotustoimintaa.

Koppelohaukkujen kunniataulu 1996 – 2019 pdf


Kokeen keskuspaikkana on Savukosken kirkonkylällä toimiva Hotelli-Ravintola Samperin Savotta. Kisakeskuksen valinta kirkonkylältä mahdollistaa koemaastojen saamisen kohtuullisen ajomatkan etäisyydeltä myös naapurikuntien Pelkosenniemen, Sallan ja Sodankylän puolelta.

Alustava kokeeseen otettava koiramäärä on noin 50 koiraa.
Osallistumismaksu 50 € tilille FI98 5640 0220 0628 19 OKOYFIHH. Osallistumismaksu sisältää koiranaisen ja tuomarin ruokailun.
Kokeen ylituomarina toimii Jarmo Ahtinen Savukoskelta.

Ohje ilmoittautumiseen:

  • Ilmoittautuminen Koppelohaukkuihin aikavälillä 22.6.-6.8.2020 alla olevalla lomakkeella.
  • Mikäli määräaikana ilmoittautuneita koiria tulee enemmän kuin kokeeseen on mahdollista ottaa mukaan, koetoimikunta suorittaa mukaan pääsevien koirien valinnan arpomalla ilmoittautumisajan päätyttyä.
  • Edellisen vuoden Koppelohaukkujen voittajakoira on oikeutettu osallistumaan seuraavan vuoden kokeeseen, osallistumisesta on ilmoitettava kokeen ilmoittautumisajan mukaisesti.
  • Kokeeseen pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse.
  • Koemaksu suoritetaan vasta ilmoittautumisajan päätyttyä, kun järjestäjä on arponut kokeeseen osallistuvat koirat ja ilmoittanut koiranohjaajalle valinnasta.
  • Ilmoittautuminen katsotaan viralliseksi vasta kun osallistumismaksu on koiran omistajalle ilmoitetussa ajassa maksettu. 

Huom! Tähdellä (*) merkityt kohdat on täytettävä.

Omistajan nimi: *

Omistajan osoite: *

Puhelinnumero: *

Sähköposti: *

Ohjaajan nimi: *
Olen ensikertalainenOlen osallistunut aiemminkinOlen viime vuoden voittaja

Koiran nimi: *
UrosNarttu

Koiran rekisterinumero: *

Koiran syntymäaika: *

Kirjoita päivämäärät muodossa (pp.kk.vuosi) SKL:n rokotusmääräykset voit tarkastaa täältä.

Rabiesrokotus: *

Penikkatautirokotus: *

Maastotuomarin nimi:

Muuta kerrottavaa kisajärjestäjälle: